Algemene informatie

MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net

Op dit gezamenlijke internetportaal van de huisartsenpraktijk krijgt u via een beveiligde verbinding inzage in delen van uw medische- en medicatiedossier. Verder kunt u bijvoorbeeld herhaalmedicatie aanvragen, een afspraak maken voor een bezoek aan de huisarts en betrouwbare informatie over uw aandoeningen en medicatie raadplegen.

Voor wie is MijnGezondheid.net bedoeld?

Patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan bij huisartsenpraktijk Putte, en in het bezit zijn van een Nederlands BSN nummer (Burger Service Nummer), kunnen een dossier openen op MijnGezondheid.net. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. Informatie over DigiD en het aanvragen ervan vindt u op www.digid.nl.

Hoe opent u een dossier op MijnGezondheid.net?

Wanneer u uw dossier op MijnGezondheid.net wilt openen kunt u uw interesse kenbaar maken bij de huisartsenpraktijk. Wanneer u als patiënt bent aangemeld op het portaal van MijnGezondheid.net ontvangt u, van uw zorgverlener, hierover een bevestiging. Zodra u als patiënt voor de eerste keer op het portaal van MijnGezondheid.net gaat inloggen zult u het contract met uw zorgverlener digitaal ondertekenen. Door deze akkoordverklaring digitaal te ondertekenen bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de praktijk en apotheek goed en betrouwbaar is geregeld.

U kunt de mogelijkheden van MijnGezondheid.net ook online bekijken via www.demomijngezondheid.net.

Huisartsenpraktijk Putte heeft niet de mogelijkheid tot een e-consult of het bekijken van laboratorium uitslagen.